Sunday, June 14, 2015

Piece of my FeelingHai selamat malam semua. Hari ni kelly rase sedih sangat9. Entry kelly pada malam ini adalah tentang"Perasaan". Tidak dinafikan setiap hidupan yang hidup didalam dunia ini baik manusia , haiwan pun mempunyai perasaan. Kelly ada admire dalam erti kata lain suka pada seorang lelaki ini di tempat kelly bekerja sekarang. Tapi masalah nya dia sudah ada little mermaid.

Actually kelly sudah cuba menghalang supaya tidak ada "love" pada dia.


kalau kelly ada family yang beri kasih sayang pada kelly sepenuhnya, mesti kelly tak akan jadi macam ni. Kelly perlu kn kasih sayang dan perhatian bukan kemewahan dan wang ringgit. "Ayah akak rindu sangat pada ayah. bila agaknya selisih faham kita akan berakhir" Akak nak ayah yang dulu, ayah yang sentiasa ada untuk akak time akak susah dan memerlukan orang yang akan dengar segala masalah akak tentang kehidupan. Bukan akak nak stay separately dengan ayah. akak cuba pergi masa untuk tenang kan fikiran. Ayah akak sayang ayah. Sudah genap 1 tahun akak stay dengan kak cik. Akak mintak maaf raya tahun ni 2015, akak belum bersedia nak raya dengan family kita. Seperti raya2 yang lepas, raya tahun ini akak akan beraya dengan family kak cik dekat ipoh perak. Akak akan balik setelah ayah bersedia menerima akak sebagai anak ayah. Seriously akak rindu ayah. Sapa yang tak sayang kan family. See last month akak dengan kak cik  datang time rumah mak buat kenduri, ayah tengok akak tapi ayah tak bercakap pun dengan akak. Akak that time nak berbual dengan ayah tapi akak takut ayah tak mahu cakap dengan akak. akak takut akak akan menangis.

ya allah sesungguhnya saya berserah pada mu apa yang terbaik yang
telah kamu aturkan untuk saya. Saya berdoa supaya Allah satukan dan dekatkan hati orang yang ikhlas sayang, love, suka, cinta pd saya. dan allah jauhkan orang yang mempunyai hasat dengki terhadap diri saya.


korang semua nak tahu tak.sekejap lagi orang yang kelly admire ni akan tengok blog kelly ni. Agak nya apa yang dia fikir selepas baca semua entry2 ynag ada dlm blog kelly ni? Kelly actually tak mahu sesiapa tahu pasal blog kelly ni. Tapi kelly berani untuk memberi tahu dia akan kewujudan blog kelly ni. Klu betul2 orang kelly admire ni "love" kelly dia akan cuba untuk mendalami dan cuba untuk mengerti apa perasaan kelly sekarang ini.


Ayah, akak sayang, rindu pada ayah. Akak akan berjanji dengan ayah yang akan akan cuba perjuang untuk tamat kan pengajian akak sehingga akak mendapat "sarjana muda di UiTm (Degree)" untuk ayah. supaya ayah akan ada disaat akan berjaya. kak cik perna cakap pada akak, time akak konvo diploma dulu ayah bangun dari kerusi dan tepuk tanggan unutk akak. Akak akan buat ayah bangun dari kerusi dan tepuk tanggan untuk akak sekali lagi untuik konvo degree akak dekat uitm shah alam ni. Ayah tunggu akak ok. masa itu mungkin hubungan kita akan berbaik seperti dahulu. akak rindu ayah sangat9. Nusabayu tak sama macam mana perling. Ayah !!!!! maaf kan akak sebab tak dengar cakap ayah. akak sebenarnya nak bukti kan pada ayah yang akan akak boleh bedikari tanpa pertolongan ayah. Ayah jaga kesihatan ok. jangan telalu stress pasal keje. Akak sayang ayah.Love you ayah (MOHD NASIR BIN HAJI AZALI)
suka dan like saje :)